15 de març 2012

INSCRITS A LA MARATÓN DE MONEGROS!!!!

Avui tocava sortir a rodar una estona. Ja que en Bernat ara no disposa de gaire temps, i dissabte ens espera una ruta durilla, hem decidit sortir a rodar una estoneta. 
Hem sortit de Palau a les 12:00 aproximadament, amb una temperatura ideal per pedalar. Ens hem posat direcció mosqueroles, per el costat on puja el clar de lluna. En uns 22 min ja  estàvem a d'alt ( avui portàvem un ritme bastant acceptable) Després hem agafat la carretera i 4km seguits de pujada fins a la Costa del Montseny. Un cop allà ens hem posat el paravent i cap avall per la carretera de Montseny, Santa Margarida, Sant Esteve i cap a casa.
Ens han sortit aproximadament uns 23km, amb uns +465m de desnivell, amb 1h 16min.


Apart de la ruta d'avui, com podeu veure en el títol, ens hem inscrit a la Maratón de Monegros. 120km per el desert de Monegros de pur MTB!!! una nova aventura que es suma a la Pedals d’Occitània que realitzarem el mes de Juliol. Esperem està prou en forma per acabar-la. Els inscrits som: Martí, Carles, Bernat, i Pol!!!!  Amb moltes ganes d’entrenar i de que arribi el dia! ja us anirem informant.!


                                                                              
AAAAAA!! I AVIAM SI US ANIMEU DISABTE A LA PUJADA DEL TURÓ DE L'HOME!! QUANTS MÉS SIGUEM MILLOR. EL RITME NO SERÀ ALT AIXÍ QUE TOTHOM QUE VULGUI VENIR ES BENVINGUT!!! US DEIXO LA PÀGINA DEL FORO, PER SI VOLEU VENIR US POSEU EN CONTACTE AMB NOSALTRES PER SAVER QUANTS SEREM EXACTAMENT. ES SORTIRÀ A LES 9 15 APROXIMADAMENT, DEL DISABTE DIA 17 DE MARÇ!!!! 

http://www.foromtb.com/showthread.php/847990-Subida-al-Tur%C3%B3-de-l-Home!-S%C3%A1bado-17-marzo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada