20 de març 2012

PUJADA EL TURÓ DE L'HOME!

Ja feia dies que havíem quedat ambcompanys del FOROMTB per pujar el Turó de l'Home.
Havíem quedat a les 9 del matí a la biblioteca, així que puntuals estàvemallà.!! Després de coneixen una mica, (ja que venien 6 companys del foro que noens havíem vist mai) entre nosaltres, xerrar, unes fotos, a les 9:30 aproximadament vam anar tirant cap amunt!
Vam anar cap a Mosqueroles, on el poble vam fer una parada per desabrigar-nos ja que el sol començava a apretar!! Seguint amunt fins a Can Riera Ciuret agafant el camí que ens porta al llac de sota el Mirador, punt on vam parar per menjar alguna barrita i seguir cap amunt! Anàvem pujant més o menys tots al mateix ritme per anar tots junts!!
Un cop al Mirador vam agafar la carretera asfaltada que ens portaria fins a dalt de tot! 6km d'asfalt amb trossos amb un desnivell important que sempre es fan una mica pesats!!!
Un cop tots a d'alt, una mica de menjar, agafar aire, abrigar-nos i fer les fotos de rigor vam començar a baixar.
4 vam decidir baixar des de d'alt de tot per el GR que ens duria a Font Martina, la resta van baixar per carretera.
A Font Martina on ens varem retrobar tots, vam seguir el GR que ens portava fins a la carretera de la Costa. Com que ja era tard, vam decidir baixar per Mosqueroles,i així estalviar-nos la pesada recta de Montseny i Santa Margarida.!!!

Va ser una sortida diferent però molt molt interessant, amb una gent realment espectacular, molt amable. Es va crear un grup molt maco!! un bon matí de MTB diferent amb gent diferent, però que va ser realment espectacular! Esperem poder tornar a repetir alguna sortida tots junts!!

En total van sortir un 48km i uns 1500m de desnivell positiu!

Pel que fa nosaltres, aquets dies ens toca anar entrenant per la Maratón de Monegros

Adjunto el desnivell de la ruta, i alguna que altre foto!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada